đề thi b1 tiếng anh

ĐỀ THI TIẾNG ANH B1 CÓ ĐÁP ÁN (SAU ĐẠI HỌC)

Đề ganh đua Tiếng Anh B1 của những ngôi trường giành riêng cho học tập viên cao học tập và nghiên cứu và phân tích sinh nhìn toàn diện là tương tự nhau. Trong nội dung bài viết này, Tiếng Anh B1 tiếp tục cung ứng cho chính mình một đề ganh đua giờ đồng hồ Anh B1 với đáp án và bên cạnh đó đối chiếu cấu hình đề ganh đua giờ đồng hồ Anh B1 của một trong những đơn vị chức năng được Sở GD&ĐT cho phép. TiengAnhB1 cũng update nhiều đề ganh đua giờ đồng hồ Anh B1 với đáp án bên trên trang web. Quý Khách tìm hiểu thêm thêm thắt nhập liên kết đi kèm theo. 

Các chúng ta chú ý lúc bấy giờ (2021) còn vô cùng không nhiều ngôi trường tổ chức triển khai ganh đua chứng từ giờ đồng hồ Anh B1 bám theo đề ganh đua này tuy nhiên gửi lịch sự ganh đua bám theo định hình Vstep.

Bạn đang xem: đề thi b1 tiếng anh

Xem chi tiết:

các ngôi trường được cấp cho chứng từ giờ đồng hồ anh b1

Thông tin cậy về kỳ ganh đua chứng chỉ giờ đồng hồ Anh B1 định hình Vstep.

Download đề ganh đua giờ đồng hồ Anh B1 Vstep bên trên phía trên. 

SO SÁNH ĐỀ THI TIẾNG ANH B1 SAU ĐẠI HỌC CỦA CÁC TRƯỜNG

Nhìn cộng đồng, đề ganh đua Tiếng Anh B1 của những ngôi trường khá tương tự nhau vì  Sở Giáo Dục và Đào tạo ra quy lăm le cấu hình đề ganh đua nói riêng cho tới đối tượng người tiêu dùng sau ĐH. Tùy từng ngôi trường, từng phần tranh tài hoàn toàn có thể với một ít thay cho thay đổi. Ví dụ như trong

Bài ganh đua Nghe B1 phần 1,  trường Đại học tập Ngoại Ngữ - Đại học tập Quốc Gia TP. hà Nội với phần tranh tài nghe trắc nghiệm lựa chọn A, B, C còn ngôi trường Đại học tập Thành Phố Đà Nẵng và Đại học tập TP. hà Nội là phần tranh tài nghe giành hình hình ảnh đích thị. Có Lúc ngôi trường Đại học tập TP. hà Nội lại lựa chọn ganh đua Nghe trắc nghiệm Đúng – Sai.

MẪU ĐỀ THI TIẾNG ANH B1 CÓ ĐÁP ÁN TRÊN TRANG WEB TIENGANHB1.COM

PAPER ONE:           READING AND WRITING (90’)

PART 1: READING

Section 1: Questions 1 – 10

Circle the letter next lớn the word or phrase which best completes each sentence (A, B, C or D).

Example:      He ...................... on business yesterday

A. went           B. goes           C. go               D. going

1. Tom doesn't lượt thích nhảy, but Mike......................

A. does                                   B. did                          C. do                           D. doesn’t

2. Listen! Somebody......................for help.

A. are screaming                  B. scream                   C.  is screaming        D. has screamed

3. Waiter! There......................forks on this table.

A. are not some                     B. isn’t any                C.  are not any           D. are some

4. I have a test tomorrow, ví I......................sit up late tonight lớn study.

A. will have lớn                      B. can have to           C. have                       D. have to

5. An island on which......................is called a deserted island.

A. no people              B. no peoples live    C. no people live      D. people are living

6. We wondered who......................lớn pay for the broken window.

A. is going                 B. was going              C. have                                   D. would

7. Linda......................tie her shoes when she was only 3 years old

A. knew to                 B. knew how to                     C. could to                 D. may           

8. John said that no other xế hộp could go......................his xế hộp.     

A. ví fast lượt thích            B.  as fast as              C. fast than vãn                            D. as fastly as

9. A number of accidents in the last 2 years......................scaused by drunk driving.

A. were                       B.  have been            C. have                                   D. are 

10. Perhaps people don’t like________tourists in their country.

A. ví much                B. too much               C. ví many                 D. a lot

Đáp án: 1A 2C 3C 4 chiều 5C 6B 7B 8B 9B 10C

Section 2: Questions 11 – 15

Look at the text in each question. What does it say? Circle the letter next lớn the correct explanation (A, B or C).


11. Whose textbook does Natalie want lớn borrow?

Đọc giành B1

A. Ken’s

B. Maria’s

C. Francesco’s

Đáp án: C

12.

Đọc giành B1 2
A. Users must lock the xế hộp park after leaving.

B. People can park here while they are at work.

C. This xế hộp park is for employees only.

Đáp án: B

13.

Đọc giành B1 3

A. The basketball team only wants lớn see experienced players.

B. There aren’t enough team members available on Friday.

C. The Barton College team will visit the thể hình later today.

Đáp án: B

14.

Đọc giành B1 4

A. All Sunday evening tickets are already sold.

B. You must book tickets for Sunday in advance.

C. A ticket is not necessary for Sunday evening.

Đáp án: A

15.

Đọc giành B1 5

A. Giacomo will be able lớn see Charlotte early tomorrow morning.

B. Charlotte needs lớn arrive in time for Giacomo’s meeting tomorrow.

C. Giacomo can collect Charlotte from the airport tomorrow afternoon.

Đáp án: C

 Section 3: Questions 16 – 20

Read the text and questions below. For each question, circle the letter next lớn the correct answer (A, B, C or D).

A month ago I had no idea that on a Saturday afternoon in November I’d be hanging 30 metres above the ground and enjoying it. Now I looked down at the river far below má, and realised why people love rock-climbing.

My friend Matt and I had arrived at the Activity Centre on Friday evening. The accommodation wasn’t wonderful, but we had everything we needed (beds, blankets, food), and we were pleased lớn be out of the đô thị and in the fresh air.

On Saturday morning we met the other ten members of our group. Cameron had come along with two friends, Kevin and Simon, while sisters Carole and Lynn had come with Amanda. We had come from various places and none of us knew the area.

We knew we were going lớn spend the weekend outdoors, but none of us was sure exactly how. Half of us spent the morning caving while the others went rock- climbing and then we changed at lunchtime. Matt and I went lớn the caves first. Climbing out was harder than vãn going in, but after a good khuyễn mãi giảm giá of pushing, we were out at last - covered in mud but pleased and excited by what we’d done.

16. What is the writer trying lớn vì thế in the text?

A. advertise the Activity Centre
B. describe some people she met
C. explain how lớn vì thế certain outdoor sports
D. say how she spent some không lấy phí time

Đáp án: D

17. What can the reader learn from the text?

A. when lớn depend on other people at the Centre
B. how lớn apply for a place at the Centre
C. what sort of activities you can experience at the Centre
D. which time of year is best lớn attend the Centre

Đáp án: C

18. How vì thế you think the writer might describe her weekend?

A. interesting
B. relaxing
C. frightening
D. unpleasant

Đáp án: A

19. What vì thế we learn about the group?

A. Some of them had been there before.
B. They had already chosen their preferred activities.
C. Some of them already knew each other.
D. They came from the same đô thị.

Đáp án: C

20. Which of the following advertisements describes the Activity Centre?

A. ACTIVITY CENTRE

Set in beautiful countryside. Accommodation and meals provided. Make up your own timetable – choose from a variety of activities (horse-riding, fishing, hill-walking, sailing, and mountain-biking).

B.  ACTIVITY CENTRE Set in beautiful countryside. Accommodation provided. Work with a group - we show you a range of outdoor activities that you didn’t realise you could do!

C. ACTIVITY CENTRE

Set in beautiful countryside. Enjoy the luxury of our accommodation - each room has its own bathroom. Work with a group, or have individual teaching.

D. ACTIVITY CENTRE

Set in beautiful countryside. You can spend the day doing outdoor activities and we will find your accommodation with a local family.

Đáp án: B

Section 4: Questions 21 – 30

Read the text below and fill each of the blanks with ONE suitable word from the box.

of

end

make  

Xem thêm: giải sgk tiếng anh 6

then

share

numbers

every 

frightening

mistake

mix

with    

amounts

cause 

afterwards

all

CARTOON FILMS

Cartoon films have very little limits. If you can draw something, you can (21)…

………………..it move on the cinema screen. The use (22)…………………..new ideas and advanced computer programs means that cartoons are becoming exciting again for people of (23)…………………..ages.

By the (24)…………………..of the 1970s, the cinema world had decided that cartoons were only for children. But soon (25)…………………..one or two directors had some original new ideas. They proved that it was possible lớn make films in which both adults and children could (26)…………………..the fun.

However, not (27)…………………..cartoon film was successful. The Black Cauldron, for example, failed, mainly because it was too (28)…………………..for children and too childish for adults. Directors learnt from this (29)………………….., and the film companies began lớn make large (30)…………………..of money again.

Đáp án: 21. make 22. of 23. all 24. over 25. afterwards 26. share 27. every 28. frightening 29. mistake 30. amounts 

PART TWO: WRITING

Section 1

Finish each of the following sentences in such a way that it means exactly the same as the sentence printed before it.

 Example:     I haven’t enjoyed myself ví much for years.

Answer:         It’s years………………………………………………..

 1. My father was given his first boat by his parents.

My father’s parents…………………………………………………………………………

Đáp án: My father’s parents gave my father his first boat. 

2. Although his leg was broken, he managed lớn get out of the xế hộp.

In spite of ………………………………………………………………………………….

Đáp án: In spite of his broken leg, he managed lớn get out of the xế hộp. 

3. Some people lượt thích working outdoors more than vãn working inside.

Some people prefer………………………………………………………………………..

Đáp án: Some people prefer working outdoors lớn working inside.

4. He has not been lớn this stadium before.

It is…………………………………………………………………………………………

Đáp án: It is the first time he has been lớn this stadium. 

5. John suggested taking a xe taxi lớn the khách sạn.

John said, “If I were.………………………………………………………………………”

Đáp án: John said, “If I were you, I would take a xe taxi lớn the hotel”

Section 2

  • This is part of a letter you receive from an English friend. 

 I know you often go lớn the cinema. Tell má about the last film you saw and whether you enjoyed it.

  •  Now write a letter lớn this penfriend in the space below. You should write about 100 words

 Bài ghi chép mẫu:

Hi mate,

How’s it going? I was very busy this week. But you know that I love films. I saw the film with the name 'Bent it lượt thích Beckham’. It’s a very interesting film about football. The main story is about an Indian girl who wants lớn play football. Her parents don’t let her play. But she’s a very good football player. She's better than vãn a boy who doesn’t know how lớn play football. Finally, she goes lớn America for professional league. Santa Barbara. I’m not sure of the team name. Anyway, it's a happy ending for her and for her family.

I recommended the film lớn Mike and he loved it very much. So I vì thế recommend lớn you the film 'Bend it lượt thích Beckham’.

If I were you, I’d go the cinema right now. Have a good weekend. See you soon.

Bye,

Ann

PART TWO: LISTENING (Approximately 15 minutes)

Section 1: Questions 1 – 5

There are five questions in this part. For each question there are three pictures and a short recording. Choose the correct picture and put a tick (􀀳) in the box below it. You will hear the piece twice.

Example:                   What’s the time?

1. Where will the girls meet? 

Đáp án: C

2. Which chair does the man want?

Đáp án: A

3. Which picture shows what the girls need?

Đáp án: A

4. Which picture shows what happened?

Đáp án: B

5. What is Sarah’s mother doing?

Đáp án: C

Section 2: Questions 6 - 15

You will hear a radio programme in which young people from different parts of the country are interviewed. Fill each of the blanks with ONE suitable word. You will hear the piece twice.

Man: Hello and welcome lớn our series about young people living in different parts of the country. Today you’ll hear Mike Davis, who lives in Hereford, telling you something about his life.

Boy: Hello. I’m 13 years old and I go lớn Stanley School. I’m in Form 3, and I’m really interested in (6) ...................but I find maths and especially English a bit hard. I’m good at (7) ................... and I’ve run rẩy for the school team in the 800 metres. 

My dad sells farm machinery. We live in the country about four miles from school, ví I get lớn school by (8) .................... My uncle has a farm and I spend most of my không lấy phí time helping out there. He’s got 50 cows and I lượt thích lớn help him with them. I help lớn vì thế the (9) ................... every Saturday and sometimes I have lớn clean the cowshed. It’s hard work, but it’s good lớn see everything looking (10) .................... I painted it white last summer - I’m good at painting. My uncle’s got a (11) ................... and he says I can drive it when I’m 15. I’m looking forward lớn that.

On Mondays I go lớn the Young Farmers’ Group which I’ve (12) ................... lớn since I was 10. It’s mostly fun but we also learn things, lượt thích how lớn look after (13) .................. properly.

I definitely want lớn work in the (14) ................... when I leave school. I wouldn’t lượt thích lớn live in a town or sit in an office all day. My father thinks I should work in his business, but I want lớn be lượt thích my uncle and have my own farm one day. My mother says I’ll have lớn go lớn agricultural college first, ví I’m going lớn work hard lớn (15) ...................all my exams.

Man: Thank you, Mike, ...

Đáp án: (6) science (7) running (8) bicycle (9) milking (10) clean (11) tractor (12) belonged (13) animals (14) countryside (15) pass 

PAPER THREE: SPEAKING (10 – 12 minutes)

 PART I: INTERVIEW (2-3 minutes)

  • May I have your full name, please?

  • What vì thế you hate the most about children?

  • How many children would you lượt thích lớn have?

  • When you were a child, what did you want lớn be when you grew up?

PART 2: LONG TURN (4-5 minutes)

Ask the candidate lớn talk about the topic he/she has chosen.

Describe a young child you know or know about.

You should say:

  • What he or she looks like

  • What he or she likes doing

  • How that person has changed

And say what you think they might vì thế in the future, and why.

PART 3: TWO-WAY DISCUSSION (3-4 minutes)

Select any of the following questions, as appropriate.

  • Do you lượt thích children?

    Xem thêm: cách bấm máy tính nguyên hàm

  • Do you think children are spoilt nowadays?

  • Are children becoming more dangerous and violent?

  • What vì thế you think children worry about most?